Aloita kesäkausi Vanhassa Vääksyssä 28.5.2022!

30 maaliskuu, 2022

Vanhan Vääksyn Kesän avaus on varma kesän alkamisen merkki. Koko perheelle suunnattu tapahtuma on perinteisesti järjestetty kesäkuun alussa tai touko-kesäkuun vaihteessa lauantaipäivänä klo 10 – 15. Ohjelmasta vastaa Vanhan Vääksyn kehittämisyhdistys yhteistyössä paikallisten yhdistysten ja yrittäjien kanssa.

Ohjelma

Kanavalla:

klo 9.30 Parkrun
klo 10 – 15 Peräkonttikirppis
klo 13 lelukoirien match-show

Vääksyntiellä
klo 10 – 12 katuliitupiirtelyä
klo 10 – 14 myyntipöydät ja Vanhan Vääksyn kehittämisyhdistyksen teltta
klo 10 – 14 Olkkarin kahvio avoinna

Ohjelmassa myös:
klo 10 – 14 Torpalla 4H:n kierrätyskeskuksen avajaiset (Maakaupantie)
klo 11 – 16 Taidevintillä näyttely (Sulkumestarintie)

Kylän raitilla Vääksyntiellä on mahdollisuus myydä ja ostaa käsitöitä, kirpputoritavaroita ym. sekä tietysti tutustua Vanhan Vääksyn puotien ja kahviloiden tarjontaan. Samaan aikaan järjestetään myös Peräkonttikirppis kanavalla. Myyntipaikka Vääksyntien raitilla tai kanavalla 10 €. Ohjeet löydät seuraamalla FaceBook-sivujamme ja ilmoittelua. Huom! Emme ota vastaan ennakkovarauksia, joten olethan paikalla ajoissa!

Kesän avajaisissa kuten muissakin Vanhan Vääksyn ulkotapahtumissa on myös mahdollisuus tutustua Norrlinin puistoon. Puistopuutarhuri on paikalla Kesän avajaisissa klo 11 – 13, ja muina kesäaikoina voit kysyä puistosta kesätyöntekijöiltämme. Puisto on läpi vuoden avoin kävijöille ilman pääsymaksua.

Tervetuloa!

Päivitetty 20.5.2022