Nuoria kesätöihin Norrlinin puistoon

2 maaliskuu, 2022
Norrlinin puiston istutuksia

Vanhan Vääksyn kehittämisyhdistys hakee kesätyöntekijöitä kesäkaudeksi 2022. Työnkuvaan kuuluvat erilaiset puistotyöt Norrlinin puistossa ja Ylisen Viipurintien siltamuistomerkillä sekä puistossa kulkevien matkailijoiden neuvonta.  Norrlinin puisto on Vanhan Vääksyn kehittämisyhdistyksen ylläpitämä metsäpuutarha Asikkalantien ja Vääksynjoen välissä. Puiston suosio käyntikohteena on kasvanut ja haluamme, että puisto on viihtyisä myös tulevana kesänä. Lue puistosta lisää: http://vanhavaaksy.fi/vanha-vaaksy/norrlinin-puisto/ .

Kesätyöntekijöillä tulee olla oikeus Asikkalan kunnan myöntämään kesätyötukeen. Nuorten kesätyötuki myönnetään 15–21 -vuotiaille asikkalalaisille nuorille. Yksi kesätyöjakso kestää 2 viikkoa (ma-pe), päivittäinen työaika on 6 tuntia ja palkka yhteensä 400 euroa kahden viikon jaksolta. Haemme työntekijöitä kolmelle eri jaksolle: 6.6.-17.6.2022, 27.6.-8.7.2022 ja 25.7.-5.8.2022.

Puistossa työskennellään ulkoilmassa myös huonommalla säällä. Hyvä fyysinen peruskunto ja kyky itsenäiseen työskentelyyn riittävät, kiinnostus kasvillisuutta kohtaan ja kasvien tuntemus ovat eduksi. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja mahdolliset kysymykset 31.3.2022 mennessä osoitteeseen info@vanhavaaksy.fi. Kerro hieman itsestäsi sekä mikä tai mitkä yllämainituista jaksoista ovat sinulle mahdollisia. Haastattelemme osan hakijoista puhelimitse huhtikuun alussa. Pyrimme tekemään valinnat nopeasti.