Avoimet ovet ja pihat & Sadonkorjuumarkkinat

Lähiruokaa, kädentaitoja, kestävää kehitystä, kulttuuriperintöä…  Suosittu alkusyksyn tapahtuma levittäytyy ympäri Vanhan Vääksyn. Tee hyviä ostoksia sadonkorjuumarkkinoilla ja paikallisissa putiikeissa. Oheisohjelmassa näyttelyitä ja opastettuja kierroksia. Lapsille omaa ohjelmaa kanavan läheisyydessä. Kaupunkijuna Puksu kuljettaa vieraita koko päivän liikekeskustan ja vanhan Vääksyn välillä!

Lauantaina 10.9.2022 klo 9-16

Sadonkorjuu-, lähiruoka- ja käsityötuotteiden myyntipaikat Päijännetalon edustalla Meijeritie 1, 17200 Vääksy
Myyntipaikat:
2 x 2 m = 20 €
4 x 4 m = 35 €
8 x 4 m = 55 €
sähköt 10 €

Omat myyntipöydät ja katokset mukaan!
Paikkavaraukset puhelimitse: 041 4842 078 tai sähköpostitse: info@vanhavaaksy.fi
Peruutukset: paikan voi peruuttaa maksuttomasti torstaihin 8.9.2022 klo 24 mennessä. Peruuttamattomista tai torstain jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutamme paikkamaksun. Huom. Lähempänä tapahtumaa kaikki muutokset ja varaukset ensisijaisesti puhelimitse, kiitos!

Täydellinen kohdekartta avoinna olevista kohteista julkaistaan tapahtumaviikon alussa.

HUOM! tapahtumaan tulijat ja Vääksyn kanava-alueella muuten liikkuvat: Vääksyntie suljetaan liikenteeltä klo 9-16!

Puksulla pääsee ilmaiseksi liikekeskustasta kanavalle ja vanhaan keskustaan. Pysäkit ja reitti: Liikekeskustan turistipysäkki – Kanavatien ja Mikkolantien tienhaara – Vääksyntien alaosa (Anin Soppi/mutka) – Asikkalantie (Zoom Design) – Vääksytien yläosa (Offset&Kopio) – Päijännetalo – Kalmarintie (Danielson-Kalmarin huvila) – Sirkkusentie (Metsälinna) – Oltermanni/Kanavan Paja – liikekeskusta.

Puksu kulkee non-stoppina em. reittiä. Varaudu odottamaan vuoroasi ja noudata oppaiden ohjeita!

Hyviä pysäköintialueita esim: liikekeskusta, Kalmarin uimarannan parkkialue ja koulunmäen pysäköintialueet (Asikkalantie). 

Huonoja pysäköintialueita: Päijännetalon pihaan, Vääksyntielle, Vääksyn Myllyn pihaan tai ahtaille Honkaniemen kujille ei kannata suunnata omalla autolla. Kiitos!

WC:t: Päijännetalon piharakennuksen päässä ja Vääksyn Olkkarilla (Vääksyntie 4)

Lastenhoito/wc: Päijännetalon piharakennuksen päässä

Syömistä: Sadonkorjuumarkkinoilla on useita kahvi- ja ruokakojuja, Vääksyn Olkkarilla herkkuja, Majakkapaviljongilla ja ravintola Jalmarissa lounasta. Ruokaa myös Kanavan Kunkussa, Elvi’s Grill Vääksyn vanhassa keskustassa ja Oinas pizza&kebab liikekeskustassa.

Kahvi- ja herkuttelupaikkoja: Vintage Rusty Cafe Vehkoossa, Wine & Cafe Jokiranta kanavalla ja Ranskalainen kyläkauppa.

Peräkonttikirppispaikat Vääksyntiellä Offsetin ja Kopion edessä klo 10-15.
Paikkamaksu 10 €, ei etukäteisvarausta. Ei elintarvikemyyntiä, vain käytettyjä vaatteita ja kodintavaraa.
Myyjät voivat saapua klo 8.30 alkaen.

Tapahtuman järjestää Vanhan Vääksyn kehittämisyhdistys yhdessä Asikkalan 4H:n, Asikkala-Oppaiden, Asikkalan SPR:n ja monien muiden kumppanien kanssa. Tapahtumaa tukee Asikkalan kunta ja runsas joukko vääksyläisiä yrityksiä. Tapahtuma on osa Euroopan Kulttuuriympäristöpäiviä.