Vanhan Vääksyn kehittämisyhdistys

Vanhan Vääksyn Kehittämisyhdistys on perustettu vuonna 2006 vaalimaan alueen kulttuuriperintöä, kehittämään aluetta sen historiallisia arvoja kunnioittaen sekä parantamaan alueen yritysten yhteistyötä ja toimintaedellytyksiä.

Toimintaan kuuluu tapahtumien järjestämistä Vanhassa Vääksyssä, Norrlinin puiston kunnossapitoa ja kehittämistä, alueen historian kartoittamista ja tiedon arkistointia sekä yhteisön kehittämistä ja yhdessä tekemistä.

 

Hallitus
(valittu vuosikokouksessa 25.3.2019)

Puheenjohtaja Ulla Riihonen

Varapuheenjohtaja Sari Kolsi

Sihteeri Kari Karjalainen

Sari Niemi (Avoimet ovet ja pihat -yhteyshenkilö ja www-sivujen päivitys)

Sari Salonen

Teresa Ahokas

 

Liittyminen jäseneksi

Kun haluat liittyä jäseneksi, lähetä nimi, osoite, kännykkänumero sekä sähköpostiosoite yhdistyksen sähköpostiin info(at)vanhavaaksy.fi

Kaikki ovat tervetulleita yhdistykseen. Liittyminen ei velvoita mihinkään, mutta tarjoaa yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemisen riemua. Jos haluat osallistua tai auttaa yhdistyksen toiminnassa, ota yhteys keneen tahansa hallituksen jäseneen. Pienikin panos on tärkeä, tuoden iloa tekijälleen ja koko yhteisölle!

Yhdistyksessä ei ole pakollista jäsenmaksua, mutta toimintaa voi halutessaan tukea  vapaaehtoisella kannatusjäsenmaksulla (20 euroa/hlö tai haluamansa summa) tilille:
Vanhan Vääksyn Kehittämisyhdistys ry
OKOYFIHH
FI15 5011 0920 0510 14

Kiitos tukemisesta!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.