Syystalkoisiin pääsee Vanhassa Vääksyssä 15. ja 31.10.

Syystalkoisiin pääsee Vanhassa Vääksyssä 15. ja 31.10.

Vanhassa Vääksyssä pääsee yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa  haravoimaan ja siistimään puistoalueita kahtena päivänä lokakuussa, kun Vanhan Vääksyn kehittämisyhdistys järjestää kahdet kaikille avoimet syystalkoot. 

Ylisen Viipurintien ajosillan muinaisjäännöksen ympäristö siistitään torstaina 15.10. klo 16-18. Paikalle pääsee Danielson-Kalmarin huvilan ja uimarannan parkkipaikan välistä. Kehittämisyhdistys hoitaa aluetta nyt ensimmäistä vuotta. Alueelle pystytettiin paikallisten seppien tekemä muistomerkki alkukesästä. 

Norrlinin puiston syystalkoot pidetään lauantaina 31.10. klo 10 alkaen. Luvassa on haravointia ja myrskytuhojen siivoamista. Vanhan Vääksyn kehittämisyhdistys on kunnostanut ja ylläpitänyt puistoa vuodesta 2008. Puiston tunnettuus ja käyttö on kasvanut jatkuvasti. Etenkin kuluneena kesänä ihmiset ovat hakeutuneet puistoon virkistäytymään välillä koronaa ja toisinaan myös hellettä pakoon. 

Talkoolaisille on luvassa tarjoiluja koronatilanteen sallimissa rajoissa, hyötyliikuntaa ja yhteisöllisyyttä. Puistoalueet ovat laajoja, joten turvavälien noudattaminen raittiissa ulkoilmassa onnistuu hyvin. Oma harava ja puutarhakäsineet kannattaa ottaa mukaan. Talkoisiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.